szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Dér Csaba a nyílt utcán lőtt agyon egy férfit, akinek sógora a helyi lapok szerint egy bűnszövetkezet tagja.

Biztonsági kamerák rögzítették, ahogy Belgrádban nappal, a nyílt utcán lőnek agyon egy férfit. Nem sokkal később kiderült, hogy az áldozat a 37 éves Nebojša Marković, a tettes pedig a szabadkai születésű Dér Csaba, aki bérgyilkosként tevékenykedik – írja a Szabad Magyar Szó. A lap szerint a rendőrség nagy erőkkel keresi Dért, már több embert kihallgattak az üggyel kapcsolatban.

A gyilkosságról készült felvételen jól látszik, hogy amíg Marković az autója csomagtartójából elővett babakocsit szereli össze, megáll mellette egy fehér személyautó. A gépkocsiból a fehér kabátos Dér száll ki, kezében egy táskával, majd odasétál a férfihoz, és a táskájából elővett fegyverrel többször fejbe és mellkason lövi. Az áldozat azonnal meghalt, Dér pedig visszaült az autóba, és elhajtott.

Egy szerb lap, a Blic információi szerint a gyilkosság közvetlenül amellett a ház mellett történt, ahol a Partizan korábbi kosárlabdázója, Vukašin Avdalović lakik, akinek udvarban álló autójára tavaly egy bombát dobtak. A lap szerint viszont akkor sem a sportoló autója volt a célpont, hanem Aleksandar Š.-é, aki egy bűnszövetkezet tagja, és nem mellesleg a most meggyilkolt Vukašin Avdalović sógora.

A Szabad Magyar Szó szerint ezúttal is Aleksandar Š., a Pink Panther bűnszövetkezet tagja volt a célpont, nem pedig a sógora.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
34 millió migránst kellene Európának integrálnia

34 millió migránst kellene Európának integrálnia

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Polt Péter szerint a valódi korrupció „nem mindig korrelál a percepciós érzetekkel”

Egyházi kézbe szervezné ki a kormány a tanítóképzés nagyobb részét

Egyházi kézbe szervezné ki a kormány a tanítóképzés nagyobb részét