Pizzát rendel a hűtőmágnes

2012. március 26., hétfő, 21:25
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Dubajban egy pizzéria speciális hűtőmágnest küld az ügyfeleinek, ha igénylik. Az eszköz egyetlen érintésre megrendeli a kedvenc pizzát.

A VIP (Very Important Pizza lovers, Nagyon Fontos Pizzakedvelők) hűtőmágnes pizzásdoboz alakú, és a dubai Red Tomato Pizza étterembe futnak be róla  a megrendelések – írja a Mashable. A mágnes a tulajdonos okostelefonjának bluetooth-kapcsolatát használva rendel az interneten keresztül. A pizzéria visszaigazolást küld a megrendelésről, majd kiszállítja a kedvenc ételt. A pizza típusát az interneten lehet megválasztani és megváltoztatni, illetve a mágnest is a pizzéria honlapján lehet igényelni. Bár az az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városában levő pizzéria megoldása ötletes, nem ez az első alkalom, hogy egy étterem a legmodernebb technológiát használja a rendelés megkönnyítésére. A vendéglátásban nem unikum, hogy a termékét néhány érintéssel, alkalmazásokkal teszik könnyebben elérhetővé.

VIP hűtőmágnes
Szerző:YouTube
További videók
Utóbb a hűtőszekrények is egyre inkább reflektorfénybe kerülnek. A Samsung hűtője tweetel, zenét játszik le vagy a Google naptár bejegyzéseit jeleníti meg. Az LG egyik okoshűtője pedig a diéta betartásában segíthet, recepteket küld vagy jelzi, ha kifogyóban van valamelyik étel.


Pizzát rendel a hűtőmágnes
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X