Kijelző kerülhet az Apple új iPad-tokjára

2012. augusztus 03., péntek, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Az Apple újabb szabadalmi kérelmét fogadta el az Egyesült Államok Szabadalmi Hivatala. A cég az iPadek mellé árult Smart Covert szeretné az eddigieknél intelligensebbre fejleszteni.

A "hivatalos iPad-borítók" jelenlegi intelligenciája kimerül abban, hogy felnyitásukat érzékeli az iPad és bekapcsol készenléti állapotból. (Bár ez is inkább a táblagép okossága, mintsem a borítóhoz tartozó tulajdonság.) Valamelyik következő generáció esetében ez megváltozhat, az Apple ugyanis egy olyan Smart Covert tervezget, amelyik belső oldalán egy hajlítható AMOLED kijelző van.
Fotó:
A tokba épített kijelző több célt is szolgálhat. Egyrészt szolgálhat teljes (érintős) billentyűzet kijelzésére, így kicsit egyszerűbben alkalmazható majd üzleti környezetben is és/vagy hosszabb szöveg bevitelére is a táblagép. (Hasonlóan a fizikai billentyűzetes tokkal bemutatott Microsoft Surface táblagépnek.) A Smart Cover kijelzője másrészt egyszerűen a főkijelző bővítésének is tekinthető, ami jól jön például játékok esetén, ahogy azt a Nintendo (3)DS konzoljai esetében is tapasztalhatták már a felhasználók.

A Patently Apple szerint a megoldás nem csak kijező beépítésére lehet jó, hanem például napelem is kerülhet a Smart Coverbe, ezzel rásegítve az iPad üzemidjére.


Kijelző kerülhet az Apple új iPad-tokjára
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X