szerző:
hvg.hu

Két baleset történt az M0-son gyors egymásutánban hétfő délelőtt. Mindkét karambol az M1-es autópálya felé vezető oldalt bénítja.

Két teherautó és egy személyautó ütközött össze hétfőn háromnegyed 10 körül az M0-s sztráda M1-es felé vezető oldalán, a 13. kilométernél – közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A balesetben egy személy megsérült.
 
A rendőrök megkezdték a helyszínelést, az érintett útszakaszon a forgalom a felhajtó ágon halad, torlódásra kell számítani. Az Útinform az első karambol után közölte, hogy jelentős, több kilométeres dugó alakult ki,

Aztán az első balesetet után kb. 45 perccel, fél 11 után újabb baleset ugyanazon az autópályaszakaszon, csak a 19. kilométernél, Szigetszentmiklós térségében.

Az újabb balesetben ketten sérültek meg.

A forgalom jelenleg két sávon halad, itt is torlódásra figyelmeztetnek a rendőrök.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!