szerző:
hvg.hu

Csak szeptemberben érkezett a 20 éves Gáspár Dávid Edinburgh-ba, hogy új életet kezdjen, de január elsején végzetes balesetet szenvedett autójával. A héten hunyt el a kórházban, a rendőrség nyomozást indított a baleset körülményeinek feltérképezésére.

Magyar fiatal halálos autóbalesetéről számol be a skót stv news. Gáspár Dávid akkor szenvedett halálos sérüléseket, amikor ezüst színű Ford Fusionjával egy fehér Vauxhall Mokka típusú járművel ütközött Edinburgh-ban az új év első napjának hajnalán.

A 20 éves fiatal szeptemberben költözött a skót városba, hogy új életet kezdjen. A balesetkor autójában ült 13 éves unokatestvére is. Mindkettőjüket kórházba szállították, Dávid e hét hétfőn halt meg, unokatestvérét már kiengedték a kórházból.

A család köszönetet mondott a helyi lakosságnak, ugyanis a baleset történtekor többen pokrócokkal és vízzel jöttek ki házaikból, így segítve a sérülteket.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és szemtanúk jelentkezését várja.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!