szerző:
hvg.hu

Két autó rosszkor, rossz helyen, amihez még hozzájött a sofőrök döntése is. Persze, hogy baleset lett a vége.

Érdekes közlekedési helyzetet vett videóra és töltött fel a YouTube-ra az RP Productions nevű csatorna gazdája. A felvétel szerint egy Honda Civic és egy Mustang GT ütközött össze, amit előbbi sofőrje viselt rosszabbul, utóbbi autónak viszont nagyobb kára keletkezett. De ki hibázott elsőként?

A videón jól látni, hogy a sáv, amiben a Mustang és a felvétel készítője is haladt, jobbra és balra is elhagyható a szaggatott felfestés miatt. A sor elején haladó Hummer(?) néhány autóval feljebb balra akart kanyarodni, a Mustang sofőrje pedig hasonló manővert akart végrehajtani. Hogy megfordulni, vagy csak lekanyarodni szeretett volna, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy a manőver vége baleset lett. A Hummer takarásából, a szélső sávban ugyanis egy Honda Civic érkezett, amit a sportkocsi sofőrje csak későn vett észre, így elé kanyarodott.

Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Honda csak az autó orrát kapta el, különben szinte biztos, hogy sérülés lett volna az eset vége. Kérdés azonban, hogy ki (és mit) hibázott az esetben: a Honda sofőrje, aki azelőtt slisszolt át a busz előtt, hogy az lekanyarodott volna, vagy a Mustang sofőrje, aki nem volt elég figyelmes, és szinte biztosra vette, hogy a Hummer miatt jobbról nem érkezik senki.

Ön szerint ki hibázott?

További autós videókért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!