szerző:
hvg.hu

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen személy azonosításához.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint 2017. május 5-én pénteken, 23 óra 36 perc körül egy ismeretlen férfi egy győri benzinkúton lopást követett el. Az alábbi, sajnos szokás szerint nem túl jó minőségű fotókon látható személy a benzinkút bejárata mellett elhelyezett állványról több liter motorolajat tulajdonított el.

©
©

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képeken látható ismeretlen férfit vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, vagy tegyen telefonos bejelentést.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!