szerző:
hvg.hu

Úgy tűnik, a Duna Aszfalt nem nagyon tud aszfaltozni.

Javíthatatlannak tűnik a több mint egymilliárd forintból épült, Hatvan és Boldog közötti hét és fél kilométeres bicikliút - derül ki az RTL Klub Híradójából. A riport megjegyzi, már egy éve is tele volt úthibákkal a létesítmény, pedig akkor volt másfél éves.

Az úton két cég dolgozott, az egyik a gyakorlott közbeszerzés-nyerő Duna Aszfalt. A Zagyva töltésén haladó kerékpárúton mostanra a gaz is kihajtott az akár több száz méteren át elnyúló repedésekből. A hibák egy részét a kivitelező bitumennel töltötte fel, de ennek ellenére az állag tovább romlik.

Tavaly szeptemberben egyébként garanciálisan újraaszfaltozták a szakaszt, de a helyzet nem javult.

Bíró József, helyi MSZP-s tisztviselő büntetőfeljelentést tesz az ügyben. A város fideszes polgármesterét az RTL nem tudta elérni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!