hvg.hu Gazdaság

Abszurd viccbe illő szervezeteket talált az LMP a mutyigyanús ügyben

15-50 millió forint közötti uniós támogatást és adókedvezményt vett fel több olyan szociális szövetkezet, amelynél erősen gyanítható, hogy semmi köze a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásához – mondta Hadházy Ákos. Ilyen például az Energiahatékony Új és Használt Nyílászárókért Szociális Szövetkezet, vagy a szépségszalont működtető Törődés Nimfái, de gyanús a pálinkafőzéssel foglalkozó Gáti Papa Szociális Szövetkezet is.

hvg.hu Itthon

LMP: Békés megyének is lehet saját Voldemort-ügye

Dél-Békésben ugyanaz a pályázatíró cég, a Public Sector Kft. bonyolította több nagy projekt előkészítését és pályáztatását, amelyik a fideszes Mengyi Roland szociális szövetkezeti pályázataival kapcsolatban, a Voldemort-ügyben a sajtónak és a nyomozóknak is a látókörébe került – mondta Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Varga Áron Itthon

Hinni valamiben

Beállni a Fidesz mögé menekülteket rugdosni nem jó taktika lenne, hanem öngyilkosság. Vélemény.

MTI Itthon

Feljelentést tesz az LMP egy 45 milliárd forintos uniós pályázat miatt

Az LMP szerint a társadalmi megújulást célzó programok mellett a gazdaságfejlesztési uniós projektekben is történtek gyanús kifizetések, az ellenzéki párt ezért feljelentést tesz az összesen 45 milliárd forintot kifizető, piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységet támogató projekt ügyében.

Windisch Judit Itthon

"Az a párt megrohadt" – interjú az LMP társelnökével, Hadházy Ákossal

A Fidesz az egyetlen, amellyel semmi szín alatt nem közösködne a kormányon Hadházy Ákos, az LMP nemrég megválasztott társelnöke, akit megkérdeztünk az Uberről, Gyurcsány Ferencről, Szél Bernadett tusnádfürdői szerepléséről és az ott a kvótanépszavazásról elmondott mondatairól is, amelyek nyomán Tamás Gáspár Miklós jelezte, hogy elfordul a párttól.

Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: LMP, agyő!

A párt kiállította magáról azt a bizonyítványt, amely után az összes többi gesztusai és akciói nem számítanak. Vélemény.

MTI Itthon

Fáklyás vonulást tartottak a ligetvédők és a Városliget mellett - fotók

Fákylás tüntetést tartott szerda este az LMP a ligetvédők mellett és a Városliget megvédéséért. Délelőtt határozatképtelenség miatt berekesztették az Országgyűlés rendkívüli ülését, amelyen a városligeti beruházást lehetővé tevő Liget-törvény megsemmisítéséről szóló javaslat került volna napirendre.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor egy kopejkát sem adnánk az oroszok olimpiai indulásáért

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: nagyon úgy néz ki, nem lehetnek ott a riói olimpián az orosz sportolók; Törökországban olyan feszült a helyzet, mintha a puccskísérlet nem bukott volna meg; mindenki nyugodjon meg, az új KRESZ nem jelent új vizsgát; korán kelt, mégsem adhatott interjút a közmédiában az LMP új társelnöke; a technikai (szerver)gondok ellenére is tovább tart a pokémon-boom.

hvg.hu Itthon

"Igen, Amara alszik" – így maradt ki az új LMP-vezető a Kossuth rádióból

Hadházy Ákos reggel a Hír Tv-ben kezdett, így nem igaz, hogy a náluk végül elmaradt interjú miatt kellett volna 4-kor kelnie – közölte az MTVA. Az LMP-s társelnökkel sajtósán keresztül próbáltak időben kapcsolatba lépni, de nem jött össze, ezért elnézést kértek tőle. A Kossuth rádió emellett visszautasítja, hogy kormányrádió lenne.

1 2 3 4 5 6 7
127
A címlapról ajánljuk