hvg.hu Itthon

Nem egyezkedik a baloldali pártokkal az LMP

Külön indul az LMP a következő országgyűlési választáson is - közölte a párt társelnöke. Az elnökség egyhangúlag megszavazta, hogy nem vesznek részt a PM által kezdeményezett megbeszélésen sem.

hvg.hu Itthon

A CÖF molinójára fáj az LMP foga, de nem kapják meg

A kanadai-EU-s szabadkereskedelmi megállapodás miatt az LMP az utcára küldené a CÖF-öt. Vagy legalább is elkérné a Nem leszünk gyarmat molinót. A CÖF nem vonul ki, nem adja a molinót, hisz megtette már az ügyben konstruktív javaslatait. Szóval nem lesz Békemenet a CETA ellen.

Bihari Ádám Itthon

Gulyás Gergely elfutott, Kósa Lajos káoszozott az ötpártin

Akár el is maradhatott volna az alkotmánymódosításról tartott, ötpártira tervezett egyeztetés, hiszen először az MSZP, később egy jókora kavarodásra hivatkozva az LMP is lemondta a részvételét. A Jobbik mentette meg az eseményt, amit hamarosan Vona-Orbán-csúcs is követ majd.

MTI Itthon

LMP: A magyarok nem sétáltak be a csapdába

Az LMP valós problémának tartja a migráció kérdését, ám a párt szerint, ha eredménytelen a kvótareferendum, az a kormány pozícióját gyöngíti a kérdésben tartandó külföldi tárgyalásokon.

hvg.hu Gazdaság

Abszurd viccbe illő szervezeteket talált az LMP a mutyigyanús ügyben

15-50 millió forint közötti uniós támogatást és adókedvezményt vett fel több olyan szociális szövetkezet, amelynél erősen gyanítható, hogy semmi köze a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásához – mondta Hadházy Ákos. Ilyen például az Energiahatékony Új és Használt Nyílászárókért Szociális Szövetkezet, vagy a szépségszalont működtető Törődés Nimfái, de gyanús a pálinkafőzéssel foglalkozó Gáti Papa Szociális Szövetkezet is.

hvg.hu Itthon

LMP: Békés megyének is lehet saját Voldemort-ügye

Dél-Békésben ugyanaz a pályázatíró cég, a Public Sector Kft. bonyolította több nagy projekt előkészítését és pályáztatását, amelyik a fideszes Mengyi Roland szociális szövetkezeti pályázataival kapcsolatban, a Voldemort-ügyben a sajtónak és a nyomozóknak is a látókörébe került – mondta Hadházy Ákos, az LMP társelnöke.

Varga Áron Itthon

Hinni valamiben

Beállni a Fidesz mögé menekülteket rugdosni nem jó taktika lenne, hanem öngyilkosság. Vélemény.

MTI Itthon

Feljelentést tesz az LMP egy 45 milliárd forintos uniós pályázat miatt

Az LMP szerint a társadalmi megújulást célzó programok mellett a gazdaságfejlesztési uniós projektekben is történtek gyanús kifizetések, az ellenzéki párt ezért feljelentést tesz az összesen 45 milliárd forintot kifizető, piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységet támogató projekt ügyében.

1 2 3 4 5 6 7
127
A címlapról ajánljuk