Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Pintér: már visszavonták a pécsi rendőrség videóit

Az LMP lemaradt, a rendőrség nem vetíti a filmeket a pécsi középiskolákban - mondja a belügyminiszter.

LMP: vonják vissza a pécsi rendőrség kampányfilmjeit!

A filmeket még mindig vetítik a pécsi középiskolákban.

LMP: Miért megy Szijjártó Moszkvába?

Az LMP szerint Szijjártó Péter az orosz energetikai miniszterrel fog találkozni az orosz fővárosban, de a párt azt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a találkozó célját.

MTI

Róna Péter: a magyar gazdaság végletesen duális

Új alternatív kölstégvetést készít az LMP szerint a szövetkezetekre és a helyi termelőkre alapozott gazdaságfejlesztésre, a kis- és középvállalkozásokon alapuló zöld beruházásokra, az oktatás és a képzés fejlesztésre, illetve a korrupció elleni fellépésre lenne szükség az ország érdekében.

MTI

Goodfriend válaszolt Schiffer Andrásnak

Goodfriend válaszolt Schiffer Andrásnak

A budapesti amerikai nagykövetség ügyvivője levélben válaszolt az LMP társelnökének azon kérdésére, hogy a kitiltott magyaroknál felmerült-e a bűncselekmény gyanúja, illetve hogy erről átadott-e információkat az amerikai fél a magyar hatóságnak.

hvg.hu

"A legmódosabb 10 százalék kívánságlistáját valósítja meg a büdzsé"

Az LMP szerint a költségvetés növeli a szegények számát, általa folytatódik a társadalom kettészakadása néhány gazdagra ás a szegények széles tömegére.

MTI

"Tehetsz róla!"-videó a nemi erőszakról: Pintér megmagyarázza

"Tehetsz róla!"-videó a nemi erőszakról: Pintér megmagyarázza

A belügyminiszter szerint a rendőrség videóját félreértették, mert az üzenet nem az, hogy "tehetsz róla", hanem hogy "valemennyien tehetünk" a nemi erőszakhoz vezető helyzetek megelőzéséért. Pintér Sándor sajnálja, hogy a kampánynak nem sikerült elérnie a pályázatban kitűzött, "vitatathatatlanul nemes célt".

hvg.hu

LMP: a kormány öt fő bűne vezetett a tüntetésekhez

Az LMP a tárgyalások azonnali megkezdésére szólítja fel a kormányt a demonstrációra készülő munkavállalókkal.

MTI

Volt MDF-taggal hozná össze az LMP az ellenzéket

Józsa László egykori MDF-es politkust ajánlja az LMP a veszprémi közös ellenzéki jelöltnek.

hvg.hu

Hiába zuhan a Fidesz, az ellenzéknek csoda kellene Veszprémben

Hiába zuhan a Fidesz, az ellenzéknek csoda kellene Veszprémben

Bár Veszprém hosszú évek óta a Fidesz erős bástyája, a csillagok kedvező együttállása esetén legyőzhető februárban a kormánypárt. Ám ehhez az ellenzéknek nagyon sokat kell dolgoznia, pusztán a közhangulat romlása nem elég. Megnéztük, mi kell a kétharmad lebontásához, és vannak-e olyan állapotban az ellenzéki pártok, hogy a maguk malmára hajtsák a Fidesz népszerűség-csökkenését. Az MSZP már az elején botot dobott a küllők közé.

MLF

Az LMP nem támogatja Kész Zoltánt Veszprémben

Az LMP nem támogatja Kész Zoltánt Veszprémben

Az LMP nem támogatja a többi baloldali párt által támogatott veszprémi képviselő-jelöltet, Kész Zoltánt - közölte Schiffer András az ATV-n.

hvg.hu

Még nem talált jelöltet Veszprémbe az LMP

Az LMP az ellenzéki főpolgármester-jelölt állításának tapasztalatai után megfontoltan kíván jelöltet állítani, és figyelemmel az elmúlt három választás veszprémi eredményeire, akár egy független jelöltet is támogatni tudna.

MTI

LMP: Legyen nyilvános az értékbecslés minden önkormányzati ingatlaneladáskor!

Az LMP az elmúlt időszak budapesti korrupciógyanús ügyeire hivatkozva azt kezdeményezi, hogy a fővárosban tegyék kötelezően nyilvánossá az értékbecslést minden önkormányzati ingatlanértékesítéskor.

MTI

Még a Jobbikkal is egyeztetett az LMP Veszprém ügyében

Nem támogatja az LMP Veszprémben Kész Zoltánt. Schiffer Andrásék pártja inkább egy olyan jelöltet keresne, aki az összes ellenzéki párt szavazójának is elfogadható, köztük az MSZP-nek és a Jobbiknak is. Az LMP-nél úgy látják ugyanis, hogy most egy különleges pillanat jött el – írja az Index.

hvg.hu

Parlagfű-gate: feljelentés tett az LMP a cipőtisztítós ügyben

Az LMP hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesz a parlagfű irtására szánt adományok elherdálása miatt – közölte az ellenzéki párt két országgyűlési képviselője, Sallai R. Benedek és Lengyel Szilvia.

Összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez az energiahivatal elnöke ellen az LMP

Az LMP összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez a Magyar Energia és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) elnökével szemben, arra hivatkozva, hogy Dorkota Lajos megválasztása óta nem vált meg a Fidesz dunaújvárosi választókerületi elnöki posztjától.

MTI

Videó: Virgácsot kért Matolcsynak és Rétvárinak az LMP képviselője

Videó: Virgácsot kért Matolcsynak és Rétvárinak az LMP képviselője

Sallai R. Benedek, az LMP képviselője a szerdai ülésnapon egy Mikuláshoz intézett levelet olvasott fel napirend utáni felszólalásában, amelyben a jobbikosoknak a cigánygyerekek és Izrael iránti szeretetet, az MSZP-seknek EU-s zászlót, az LMP-seknek varázspálcát, klímatörvényt, új NAV-ot, a kormány egyes tagjainak és Matolcsnyak pedig virgácsot kért.

hvg.hu

Déli Áramlat: "Az Orbán-kormány rossz lóra tett az érdekvezérelt külpolitikával"

A magyar külpolitika csődje, hogy Magyarország elköteleződött az oroszoknak, hiszen Norvégia jelenleg olcsóbban és nagyobb mennyiségben szállít gázt Európának – mondta Szél Bernadett, az LMP társelnöke. A Liberálisok szerint a Déli Áramlat leállítása tanulságokkal szolgál a paksi bővítés ügyében is.

MTI

LMP: a kormány fejlesztéspolitikája csak a Fidesz érdekeit szolgálja

Az LMP szerint átgondolatlan a kormány fejlesztéspolitikája, amely csak a Fidesz rövidtávú érdekeit szolgálja a társadalom valós szükségleteinek kielégítése helyett - mondta Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

MTI

LMP: a nemzeti parki területek negyede kerülhet az NFA-hoz

Az LMP szerint ez azért jelent problémát, mert a nemzeti parkok vagyonkezelésében álló földeken a természeti értékek megőrzése mellett próbálnak munkahelyeket teremteni, de az NFA-hoz átkerülő földeken már nem kell alkalmazni a korábbi természetvédelmi szempontokat.

MTI
123115

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X