Gécs Dániel Tech

Az új Uncharted egy újabb fájdalmas gyomros az Xboxnak – lehet, hogy az utolsó?

Noha az év végi játékdömping még jócskán odébb van, a nappalikban zajló konzolháború már szinte lefutott játszma. Míg a Sony újabb, sikerre ítélt címekkel növeli tovább bevételeit, a Microsoft továbbra is óriási hiányt szenved exkluzív tartalmakban. És közben itt az újabb balhorog. Kegyelemdöfés az Xboxnak vagy jól felépített marketingmunka? Kipróbáltuk a PlayStation egyik kultikus szériájának folytatását, az Uncharted: The Lost Legacyt.

hvg.hu Tech

Jól megy itthon is a PlayStation 4

A Sony magyarországi bevételeinek nagyjából hozzák a PlayStation-eladások. A világszerte 10+ milliós darabszámban eladott PS4 kereskedelmi sikere mögött jelenleg főleg a játékosok keménymagja áll, az esetibb “bulijátékosokra” majd csak ezután figyel oda igazán a vállalat.

Balogh Csaba Tech

Morpheus: a szemüveg, amivel beléphet a videojátékokba

A PlayStation 4 konzolhoz érkező virtuális valóság szemüveg (sok)mindent megváltoztathat, amit eddig a videojátékokról gondoltunk. A Sony Morpheust viselő játékos tényleg úgy érzi majd: jelen van a játékban.

hvg.hu Tech

Három hét, és PlayStationre ér a Fez

Március végén jelenik meg PlayStation gépekre az Xbox-on korábban nagy sikert aratott Fez. A történet szerint a kétdimenziós világban élő főhős egyszercsak rátalál a harmadik dimenziót nyitó tárgyra.

hvg.hu Tech

6 dolog, amit kevesen tudnak a PlayStationről

Miközben a konzolvilág aktuális slágere már a PlayStation 4, érdemes egy kicsit ránézni az eredeti PS-re is. A Vsauce3 adataiból például kiderül, hogy az 1994-ben megjelent otthoni PlayStationből 236 darabot kell egymás mellé tennünk, hogy megkapjuk egy mai PS Vita kézi játékgép teljesítményét.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával