MTI Itthon

Szijjártó szerint mi vagyunk a józan ész

A visegrádi csoport (V4) országai és az Egyesült Államok egymás természetes szövetségesei – mondta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Washingtonban. Szijjártó hosszan sorolta, mi mindenben hasonlítunk, például a gazdaságpolitikában, és hízelgett Trumpnak "felszabadító erejű" kijelentéséért.

MTI Itthon

Szijjártó Péter: Senkinek sem kell félnie Magyarországon

Ameddig Magyarországot ez a kormány vezeti, addig az országban senkinek sem kell félnie, függetlenül attól, hogy milyen nemzetiségi vagy vallási közösséghez tartozik – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-nek.

hvg.hu Itthon

Bár korábban Szijjártó jelentette be, mégsem lesz Orbán–Trump-találkozó

Próbálja elbagatellizálni a külügyminiszter, de a korábban bejelentettekkel ellentétben nem lesz mostanában Trump–Orbán-találkozó. Szijjártó arról is beszélt, évenkénti Putyin–Orbán-találkozók lesznek, és felháborító, hogy Horvátország nem fogad el egy nemzetközi ítéletet – pedig mi ugyanezt tesszük a kvótaítélettel.

hvg.hu Itthon

Hét magyar menekülhet meg Saint-Martinről

Egy öttagú magyar családot, egy nőt és remélhetőleg még egy férfit tud kihozni a hurrikán sújtotta Saint Martinről az a kisrepülő, amit a kormány bérelt ki számukra.

MTI Itthon

Szijjártó berendelte Ukrajna budapesti nagykövetét

Szijjártó Péter berendelte a Külgazdasági és Külügyminisztériumba Ukrajna Budapestre akkreditált nagykövetét hétfőre, mert személyesen is tájékoztatni kívánja, hogy "szégyennek és gyalázatnak" tartja az ukrán oktatási törvény módosítását.

1 2 3 4 5 6 7
63

A címlapról ajánljuk