hvg.hu Shake

A világ leghülyébb arcszőrzete (fotó)

Bajuszhaj vagy hajbajusz – nehéz eldönteni melyik jelzővel illessük azt a találmányt, amivel egy férfi gyérülő hajzatát próbálta palástolni.

hvg.hu Vállalkozás

Így lesz egy kopasz embernek pillanatok alatt új haja

A Caboki nevű vállalkozás fodrászati terméke megoldást nyújthat a kopaszodásra: a cég videója szerint pillanatok alatt eltüntethetőek a haj nélküli foltok, köszönhetően a természetes rostokból készült anyagnak, melyet egy tubusból visznek fel az ember fejére. A vásárlók szerint működik a termék, ám vannak kisebb problémák.

MTI Shake

Egy tonna hajat találtak egy brazil reptéren

Egy tonna Indiából származó emberi hajat foglaltak le a Sao Pauló-i nemzetközi repülőtéren, a szállítmány értékét 400 ezer dollárra (87 millió forint) becsülik.

MTI Plázs

Jó hír a kopaszoknak, új eljárás segíthet hajat növeszteni

Hosszú évek kudarca után sikerült hajat újranöveszteni laboratóriumban kitenyésztett humán irhasejtek segítségével, ami új reményt ad a kopaszságtól szenvedőknek. A tudósok negyven éven át kísérleteztek hiába a hajtüszők klónozásával a legfelső irharéteg sejtjeinek felhasználásával, de az eddigi kezelésekkel csak lassítani tudták a hajhullást, nem pedig serkenteni a növekedést.

MTI Kult

Elárverezték Mick Jagger haját

Négyezer fontot (1,4 millió forint) fizetett Mick Jagger hajfürtjéért egy névtelen vásárló a londoni Bonhams árverésén, amelyen a licitálók majdnem kétszeresére feltornázták a tétel előzetesen becsült leütési árát.

Medipress Plázs

Három óra alatt hájjá alakul az ebéd

Kutatók most rájöttek, lehet valami igazság abban az angol mondásban, amely körülbelül így hangzik: „Egy pillanatig a szádban, egy életen át a csípődön (a moment on the lips, a lifetime on the hips)”.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával