hvg.hu Tech

Dől a pénz a neten az okospárnára

Várható, hogy a célösszeg tízszeresét is meghaladja majd a netezők támogatása arra az okospárnára, amely figyeli az alvást és az ébresztést is újraértelmezi.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Így lopják el a legsikeresebb ötleteket a Kickstarterről

Amíg a legsikeresebb projektek gazdái ünnepelnek és tervezgetik, hogyan költsék el az összekalapozott pénzt, könnyen lehet, hogy Kínában már nagyüzemben gyártják az általuk megálmodott termékeket. Egy 24 éves vállalkozó vallott róla, hogyan aratta le mások elől a babérokat.

hvg.hu Én és a Cégem

Újra feltalálták a tömör gumit

Még nem zárult le, de máris sikeres az a Kickstarter-kampány, amelynek készítői a soha ki nem lyukadó gumi ötletével máris több mint ötvenezer dollárt kalapoztak össze.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Duplán jól járunk, ha elfelejtjük a Volánt és MÁV-ot

Kilenc éve indult, mára szinte külön szubkultúraként működik az ingázók és az egyetemisták kedvence. Akár veszélyesnek is gondolhatnánk, hogy beülünk egy idegen autójába, ám a rendszeres felhasználók szerint az útiköltség szétdobása és a kényelem mellett a telekocsizás az, amit ígér: valódi közösségi élmény.

hvg.hu Tech

Imádná az ébredést, ha ezt az órát használhatná hozzá

Azt hihetnénk, egy ébresztőóra tudása kimerül abban, hogy az előre beállított időpontban különféle zavaró vagy kellemesebb hangokkal ébreszt. Az alábbi darab viszont sokkal többet tud ennél, akár személyi asszisztensünkké is válhat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával