szerző:
hvg.hu

Hétvége a három bé jegyében a Millenáris Parkban. Péntek déltől vasárnap estig kézműves sör és street food fesztivál, ahogy még nem volt.

Legalábbis ezt ígérik az első BBB szervezői, akik sörfronton például olyan húzóneveket mutatnak fel, mint a Léhűtő, a Legenda, a Hrabal vagy a Monyo. A burger és barbecue "mézesmadzag" a Zing, a Befaló Bill, a Céltorony vagy a Good Bar Good Burger.

©

 De természetesen még sokan mások is felsorakoznak a Millenáris Parkban, hogy megmutassák milyen az alliteráló ízek, aromák, illatok, élmények világa. Vagyis: magyar  retro, tradíció és evolúció kis amerikai fűszerezéssel. Gyorséttermi tucatízes tucatkaják, tömegsörök helyett valódi minőség.

Csak a helybeli tapasztalás, az evés, ivás lehet az első Beer, Burger, Barbecue fesztivál próbája. Belépő díj nincs, pénztárcát azért kell vinni, hogy legyen miből feltölteni a HelloPay kártyát, emblémás üvegpoharat a sörhöz egy ezresért mindjárt elsőre le is húzathatunk vele.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!