szerző:
hvg.hu

A MÁV START Zrt. szombati esti közleményében az áll: a Kaposvár-Siófok vasútvonalon Kisbárapáti és Karád között 2010. december 12-én vasárnap 0 óra 00 perctől ismét a hivatalos menetrend szerint, a teljes vonalon közlekednek a vonatok.

"A rendkívüli időjárás miatt bekövetkezett pályahibák helyreállítását követően, vasárnap hajnaltól ismét a teljes útvonalon közlekednek a vonatok Kaposvár-Siófok vonalon, az utasoknak nem kell átszállni pótlóbuszokra" - írják.

A személyszállító vasúttársaság közleményében az utasoknak azt javasolja, hogy az utazások megkezdése előtt tájékozódjanak az aktuális menetrendi információkról a MÁV-START Zrt. honlapján, a vasútállomásokon elhelyezett hirdetményekről, a menetrendkönyvből, vagy telefonon a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 (40) 49 49 49-es telefonszámán.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!