szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Fidesz-székházba történt behatolás közben dulakodás alakult ki a ház alkalmazottai és az alaptörvény módosítása ellen tiltakozó civilek között. Ennek során egy alkalmazott ágyékon rúgta Sz. S.-t, aki társaival együtt részt vett a székház elfoglalásában.

A hvg.hu-nak nyilatkozó aktivista szerint akkor érte az inzultus, amikor társaival a székház előterébe hatoltak be. Állítása szerint az erőszakot alkalmazó hölgy „így fejezte ki tiltakozását az ittlétünk ellen”. Az eset pikantériája, hogy az ágyékon rúgott aktivista és az inzultus elkövetője – a pártszékház alkalmazottja – azóta is egy helyiségben tartózkodik; bár a feszültség némileg enyhült közöttük.

©

A Fidesz-székház elfoglalásának részleteit itt olvashatja el.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!