Budapestre is kiterjesztették a riasztást - térkép

2013. március 25., hétfő, 17:54 • Utolsó frissítés: 2013. március 25., hétfő, 18:02
Szerző:


Címkék: ; ;

Újabb területekre - Budapestre, a Duna-Tisza közére és az Észak-Alföld egy részére - is kiterjesztette a citromsárga, elsőfokú riasztását az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a hófúvás miatt.

Míg korábban döntő többségében dunántúli területekre tartott érvényben riasztást a hófúvás miatt az OMSZ, délután 17 óra előtt már a fővárosra, a Duna-Tisza közére és az Észak-Alföldre is kiterjesztette azt - derült ki a szolgálat frissített figyelmeztetéséből.

A riasztás kiterjesztésére az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) is felhívta a figyelmet hétfő délután. E szerint már tíz megye több térségében, valamint a főváros területén is elsőfokú riasztás van érvényben a várható hófúvás miatt. 

A meteorológiai előrejelzések alapján a délutáni, esti és éjszakai órákban várhatóan folytatódik a havazás. A balesetek és a további torlódások, fennakadások elkerülése érdekében az érintett térségekbe és térségekben senki ne induljon útnak - kérte az OKF.

Fotó:
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Budapestre is kiterjesztették a riasztást - térkép
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X