Árvíz: hosszú áramszünetre kell készülni Bács-Kiskunban

2013. június 05., szerda, 12:21 • Utolsó frissítés: 2013. június 05., szerda, 14:09
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Bács-Kiskun megye Duna-parti településeinek egyes részein szünetelhet az áramszolgáltatás péntektől az áradás levonulásáig – közölte az EDF Démász szerdán.

A közlemény szerint a Dunán szerdától jövő péntekig magas vízállás várható, ezért a társaság szolgáltatási területén, a bajai üzemeltetési régióban több településrészt és ingatlanokat érinthet az árvíz. Egyes területek részben vagy egészben víz alá kerülhetnek, ezért ezeken – a vízszint emelkedésétől függően – az EDF Démász szünetelteti a villamosenergia-szolgáltatást.

Szünetelhet az áramszolgáltatás az árvíz miatt a következő helyeken: Harta (Duna-szigeti ingatlanok); Foktő - Meszes; Sükösd – Ósükösd; Érsekcsanád (Révcsárda és a Duna menti ingatlanok a töltés és a vízpart között); Baja (Méhész-fok, Dunafürdő, Nagy-Pandúr-sziget, Petőfi-sziget); Szeremle (Vadászház); Dunafalva (a Duna menti ingatlanok, zártkertek); Újmohács (a Duna-parti ingatlanok).

Az EDF Démász a szolgáltatás szüneteltetéséről plakátokon és a polgármesteri hivatalokon keresztül is értesíti az érintett fogyasztókat.

Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén
Különös tendencia az 1%-os felajánlások terén

Civil szervezetek sokaságának működése kerül veszélybe, mert az adózók fele nem rendelkezik az 1%-ról. Ennek a furcsa „közömbösségnek” az okát kutatjuk.

Hirdetés


Árvíz: hosszú áramszünetre kell készülni Bács-Kiskunban
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Hirdetés
HIRDETÉS
HVG ONLINE CSOPORT HÍREI
híreink RSS csatornái »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X