szerző:
MTI

Bács-Kiskun megye Duna-parti településeinek egyes részein szünetelhet az áramszolgáltatás péntektől az áradás levonulásáig – közölte az EDF Démász szerdán.

A közlemény szerint a Dunán szerdától jövő péntekig magas vízállás várható, ezért a társaság szolgáltatási területén, a bajai üzemeltetési régióban több településrészt és ingatlanokat érinthet az árvíz. Egyes területek részben vagy egészben víz alá kerülhetnek, ezért ezeken – a vízszint emelkedésétől függően – az EDF Démász szünetelteti a villamosenergia-szolgáltatást.

Szünetelhet az áramszolgáltatás az árvíz miatt a következő helyeken: Harta (Duna-szigeti ingatlanok); Foktő - Meszes; Sükösd – Ósükösd; Érsekcsanád (Révcsárda és a Duna menti ingatlanok a töltés és a vízpart között); Baja (Méhész-fok, Dunafürdő, Nagy-Pandúr-sziget, Petőfi-sziget); Szeremle (Vadászház); Dunafalva (a Duna menti ingatlanok, zártkertek); Újmohács (a Duna-parti ingatlanok).

Az EDF Démász a szolgáltatás szüneteltetéséről plakátokon és a polgármesteri hivatalokon keresztül is értesíti az érintett fogyasztókat.