szerző:
KsA
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Távozik posztjáról Magyarország oslói nagykövete.

Október 31. hatállyal távozik posztjáról Jeszenszky Géza – értesült a hvg.hu. A nagykövet esetleges lemondását a 444.hu két hete már felvetette lehetőségként, de lapunk értesülései szerint október 1-én, október 31-i hatállyal valóban beadta lemondását Magyarország oslói nagykövete. Úgy tudjuk, Jeszenszky Géza arra hivatkozva kérte felmentését, hogy egy könyvön szeretne dolgozni, de elhatározásában komoly szerepet játszott az is, hogy folyamatosan magyarázkodnia kellett a Norvég Alapokat kezelő magyar civilszervezetek elleni hatósági vegzálás miatt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!