szerző:
hvg.hu

Lemond polgármesteri tisztségéről Haszilló Ferenc keceli polgármester, aki egy a nemrég előkerült cigányozó hangfelvételről a Hír TV-nek elismerte, hogy ő hallható rajta.

Lemond megbízatásáról Kecel újraválasztott polgármestere, aki zsidózott, cigányozott és a politikai ellenfelek kivégzéséről beszél egy most nyilvánosságra került hangfelvételen - közölte a Hír TV.

Haszilló Ferenc és egy újságíró évekkel ezelőtti beszélgetéséről közölte hangfelvételt a Magyar Narancs oldala. Ezen a polgármester halálbüntetést, tarkónlövést emleget az ellenzéknek, valamint cigányozik, és zsidózik.

©

A polgármester a Hír TV kamerájának azt mondta, hogy polgármester ilyet nem tehet, és úgy érzi, a megfelelő időben le kell mondania. Azt is elmondta, hogy elnézést kér azoktól, akiket megbántott, bár szerinte megvágták az anyagot.

Haszilló Ferenc a Fidesz tagja, de már kezdeményezték a pártból való kizárását.

Kecelen három hónapon belül tarthatnak időközi polgármester-választást.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!