szerző:
hvg.hu

Törökbálintról tűnt el, utoljára a budapesti Westendben látták azt a 14 éves lányt, akit a Facebookon is keres a családja. Barátnőjével tűnt el, de őt megtalálták.

©

Január 12-e óta nem találják a 14 éves Benczi Nikolettet. A lány barátnőjével együtt tűnt el Törökbálintról, utoljára a budapesti Westend bevásárlóközpontban látták.

A lány barátnőjét megtalálták, de Nikolett elfutott – olvasható az Eltűnt emberekért - megoszthatod nevű Facebook-oldalon.

Nikolett 160-165 cm magas, 60-65 kg, szeme színe kékes zöld. Eltűnésekor fekete cipőt, fekete nadrágot, sötét kötött pulóvert, magas nyakú, kapucni nélküli fehér kabátot és fekete kézi táskát viselt.

A családja azt kéri, hogy aki tud valamit jelenlegi tartózkodási helyével vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban, az hívja a rendőrséget: a 107 vagy 112 számon, vagy tárcsázza az ingyenesen hívható telefontanú számát: 06-80-555-111.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!