szerző:
hvg.hu/MTI

Kriza Ákos szerint a Jobbik-közeli N1TV által megszólaltatott vállalkozóval soha nem találkozott, valamint cáfolta, hogy valaha is feketekasszát működtetett volna a Fidesz-KDNP a városban.

A miskolci polgármester, Kriza Ákos rágalomnak nevezte az N1tv "Kitálal a Fidesz titkos kampány-segítője" című riportjában elhangzottakat, miszerint feketekasszát műkodtettek volna a városban. A polgármester közleménye szerint az önkormányzatánál soha nem volt "feketekassza", nincs, és nem is lesz, aki alap nélkül rágalmaz és vádaskodik, annak bíróságon kell felelnie ezért.

A csatorna interjúalanyát elmondása szerint a felvételen látta először, vele soha nem találkoztott, valamint az önkormányzat és sem állt személyesen a vállalkozóval semmilyen jogviszonyban.

A miskolci polgármesterről azt állította egy helyi építési vállalkozó, hogy a fideszes vezetés feketekasszájából kampányolt Kriza mellett az önkormányzati választások során.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!