szerző:
hvg.hu

A Bács-Kiskun megyei nő a rendőrség megállapítása szerint előre kitervelte tettét: leitatta a férfit, a magatehetetlen embert téglával és vodkásüveggel verte, majd nyakon is szúrta egy üvegdarabbal. A rendőrség lezárta a nyomozást a tavaly szeptemberi ügyben.

A bajai rendőrkapitányságon jelentkezett egy 39 éves nő tavaly szeptemberben azzal, hogy élettársát többször fejbe verte egy üveggel, és a férfi feltehetően meghalt. A helyszínre kiérkező rendőrök megtalálták a 44 éves férfi holttestét.

A nyomozás során kiderült, hogy a nő előre kitervelte a bűncselekményt. Élettársát leitatta, majd az eszméletlen férfit több alkalommal egy téglával, majd a vodkásüveggel fejbe ütötte, utána a törött üveg darabjával nyakon szúrta a sértettet.

S. Árpádné ellen – őrizetbe vétele mellett – emberölés gyanúja miatt indított eljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. A nyomozást a napokban befejezték, az ügyészségnek vádemelést javasolnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!