szerző:
hvg.hu

A Fehérvári huszárok felejthetetlen előadása után a magyar miniszterelnök ismét nyilvánosan énekelt, ezúttal Pekingben. Meglepetéspartnere Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter volt, akinek a nótás énje eddig kevésbé került reflektorfénybe. A miniszter is osztotta meg a videót.

Varga Mihály azt írta, meghívták a Bank of China vezetőit, aztán énekeltek. A videón a Szegedi csikós című népies műdal hallható.

A szegedi csikós lent itat a Tiszán.
Sárga cserép csengő cseng a csikaja nyakán.
A babája Kati, kint lakik a tanyán.
Tizenhárom fodros szoknya ring a derekán.
/:Tizenhárom fodros szoknya, kerek akár a káposzta.
A szegedi csikós lent itat a Tiszán.
Sárga cserép csengő cseng a csikaja nyakán.:/

Kattintson az alábbi cikkre, ha fel szeretné idézni a miniszterelnök 2012-es nótázását Nemcsák Károly és az akkor még nem túl ismert Seszták Miklós társaságában:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Itthon

Orbán dalra fakadt - videó

Dalra fakadt Orbán Viktor pénteken Pap Géza etyeki pálinkafőzdéjében, egy hivatalos programon. A Blikk szerint a kormányfő háromféle pálinkát is megkóstolt.