szerző:
hvg.hu

Két szoláriummal barnított bőrű fiatal férfit keres a rendőrség, akik több tízmillió forint értékben loptak Kisgyőrből.

A rendőrség felhívása szerint az ismeretlen elkövető vagy elkövetők április 25-e előtt törtek be egy kisgyőri ingatlanba, ahonnan egy Mercedes 463 típusú terepjárót, hét vadászfegyvert, lőszereket, trófeákat, KTM típusú krosszmotort, márkás kerékpárt, órát, szeszes italokat és 30 méter réz esőcsatornát loptak el.

A közlemény szerint az esettel összefüggésben szükségessé vált az autóban ülő férfiak azonosítása.

Az egyik személy 25-30 év közötti, 180-185 centiméter magas, szolárimmal barnított bőrű, vékony arcú, minkét oldalt felnyírt barna hajú, felül hosszabb, borzas hajviseletű, elkövetéskor teljes arcán többnapos borostát viselt. A másik 20-30 év közötti, 170-180 centiméter magas fehér, szoláriummal barnított bőrű, rövidre nyírt hajú, elkövetéskor arca enyhén borostás volt, normál testalkatú.

Aki az ismeretlen tettes vagy tettesek kilétével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (3527 Miskolc, Zsolcai kapu 32. szám), vagy a [email protected] elektronikus levelezési címre is küldhet üzenetet. De hívhatja a megyei rendőr-főkapitányságot a  06-46/514-506-os telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számát, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A rendőrség – jegyezték meg – a bejelentő személyét bizalmasan kezeli.