szerző:
hvg.hu

Kórházas videókat osztott meg Instagramján a 34 éves rapper. Kiderült: vesekő gyanúja szállították be.

Budapesti fellépése után arról osztott meg Instagram-oldalán videókat a 34 éves Macklemore, hogy egy magyar kórházban tologatták ide-oda.

©

A rapper az Instagram Stories-ba töltötte fel a videókat. Az itt megosztott fotók és videók abban különböznek a hagyományos bejegyzésektől, hogy 24 óra után automatikusan eltűnnek. Képernyőfotók viszont készíthetőek róluk, az Index ezeket tett közzé: az egyiken egy tetovált, aranyórás kar látható, amelybe infúziót kötöttek be, egy ultrahangos monitor is látható valamint egy fehérköpenyes nő.

Az Index kérdésére a Sziget szervezői elmondták: Macklemore-t vesekő gyanújával szállították kórházba, de hamarosan hazarepülhet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!