szerző:
hvg.hu

Az emberminiszter ennél többet csak Kovács Kati dalaira költött februárban.

A NKA honlapján megjelentek a februári kedvezményezettek, azok, akiket a miniszter saját keretéből támogatott. Ilyen módon különböző kórusok, fesztiválok egyéb kulturális projektek kaptak – néhány 100 ezertől 2-3 millióig – miniszteri apanázst.

A legbőkezűbben Balog Zoltán az MTVA-t támogatta meg Kovács Kati csak bakeliten megjelent dalainak újrakiadására (közel 7,5 milliós forint).

A második helyezett a Fidesz- és az UFO-k holdudvarhoz tartozó Pataky Attila zenekara, az EDDA lett. Az egykor a miskolci prolivilágot és a csöveseket képviselő, de azóta egészen más irányt vett miskolci zenekar Aréna-koncertjére és egy dupla album kiadására 6 millió forintot kap a minisztertől.

Ez az igazi rock and roll!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!