szerző:
hvg.hu

A Ryanair vezetője hatalmas újdonságként próbálta felvezetni a Google-partnerséget, de mint kiderült, csupán arról van szó, hogy a fapados légitársaság ezentúl a Google Flight Search repülőjegy-kereső szolgáltatásban is elérhetővé teszi árait.

Haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló – ezzel a rendőrségi mondattal kommentálhatnánk leginkább a Google és a Ryanair megállapodását. Nem is a végeredménnyel van probléma, inkább a felvezetéssel. Az ír fapados légitársaságot vezető Michael O’Leary korábban úgy fogalmazott: a Google a Ryanairrel közösen azon dolgozik, hogy teljesen megreformálják annak módját, ahogy repülőjegyeket keresünk és vásárlunk.

©
Ahogy a nyilatkozatra reagáló Google-szóvivő szavaiból már sejteni lehetett, O’Leary nem is kicsit túldramatizálta a dolgot. A most érkezett hivatalos bejelentés szerint arról van szó, hogy mostantól a Ryanair 1600 útvonalára szóló árai is elérhetők, ha valaki minél kedvezőbb árú repülőjegyet keres a Google Flight Search szolgáltatással.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!