szerző:
hvg.hu

Ha okostelefonunk le van némítva, nem biztos, hogy időben észrevesszük a számunkra fontos és érdekes értesítéseket. Ha ezt az ingyenes androidos appot használjuk, akkor ez nem történhet meg.

Ahhoz, hogy az igazán fontos értesítéseket azonnal észrevegyük a látható helyen tárolt androidos telefonunkon, az ingyenes Flash Ring alkalmazást kell letölteni, amely a mobil vakuját használja értesítőnek. Ha engedélyezzük a hozzáférést a kamera vakujához, akkor többféle világítási mód közül választhatunk, majd kijelölhetjük, hogy milyen esetekben akarunk ilyen jellegű értesítést kapni, célszerű csak a legfontosabb történésekre korlátozni, hiszen az akkumulátor is jobban merül a villogástól.

©

A vakus értesítést akkor is megkapjuk, ha vibráló, vagy néma állapotra van állítva a mobil. Lehet kérni értesítést a hívásokról, SMS-ekről, alacsony töltöttségi szintről, emailekről, de akár Facebook-üzenetekről és bármilyen más, alkalmazáshoz köthető történésről, ha arról azonnal tudni akarunk. Beállítható, hogy mely napokon és mettől meddig kérjük a vakus értesítést, esténként különösen nagy segítség lehet.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.