szerző:
hvg.hu

Feküdjön kényelmesen a hátára, és élvezze a filmeket egy különös kartondobozba bújva.

Kényelmesen elhelyezkedhet (a hátán fekve), és sem a pattogatott kukoricás zacskó zörgése, sem a pusmogás nem fogja zavarni a mozizás élményét a Fireboxon kínált legújabb házimozi-szettel, a Cardboard Home Cinemával.

Ne gondoljunk valami méregdrága technikai bravúrra, egy erős kartonpapírból készült dobozról van szó, amely mindössze 25 dollárba (körülbelül 7200 forintba) kerül, így megvan pár mozijegy árából. A doboz pillanatok alatt összerakható, és ezután csak bele kell helyezni a tabletet vagy az okostelefont, és már nézhető is a film.

©

A doboz magassága változtatható (alacsonyabbra állítható az iPhone esetében, míg magasabbra egy iPadnél), úgy állítható be, hogy kényelmes legyen a szemnek. A sötétített dobozbelső igazi moziélményt kínál, de ha ezt még fokozni szeretnénk, a nyílásba lehet helyezni a közönség sziluettjét is.

©

A kartondoboz kompatibilis az iPhone5/5s, iPhone 6, iPad Air és iPad mini készülékekkel, illetve a hasonló méretű eszközökkel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!