szerző:
hvg.hu

Speciálisan az ételfotózáshoz készítettek filtereket, amelyek ezzel az ingyenes alkalmazással elérhetők, így bárki gusztábbá teheti a menüjét a Facebookon és az Instagramon.

Az ételfotózást egy új szintre emeli az Androidra és iPhone-ra is ingyen letölthető Foodie alkalmazás. Fejlesztői ugyanis olyan filtereket készítettek, amelyek kifejezetten arra jók, hogy az ételeket tegyék gusztábbá. Az étvágygerjesztő képeket egy Instagramhoz hasonló alkalmazásban kell elkészíteni, amely akkor válik különlegessé, ha felvétel előtt a jobb alsó sarokban látható, színes körökből álló ikont megérintjük.

©

Ekkor jelenik meg ugyanis az a 26 filter, amelyeket ételekhez és italokhoz terveztek. Az angol rövidítések miatt a nevük is sokatmondó, de mindegyik filter logójában egy ételtípus található (pl.: hús, kávé, fagyi stb.), ezzel jelezve, hogy az adott ételhez illik.

Ha valamelyik filtert kiválasztjuk, azonnal láthatjuk, hogy milyen lenne a végeredmény, ha azzal fotóznánk, így általában elég egyszer megnyomni a középső felvétel gombot a tökéletes ételfotóhoz.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!