szerző:
hvg.hu

Ismét jó lehetőséget kínál a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) alapítványok és nonprofit szervezetek részére: a pályázatukra jelentkező szervezetek közül a kiválasztottaknak elkészítik weblapjukat, vagy segítenek kisebb webes projektek megvalósításában, ráadásul teljesen ingyen.

A színvonalas, az aktuális trendeknek megfelelő honlapot a MOME alapfokú frontend fejlesztői tanfolyamának hallgatói alakítják ki, akik képzésük ideje alatt az ehhez szükséges alapokat és a gyakorlati tapasztalatokat is megszerzik a szakma elismert képviselőitől. A szakemberek azok, akik a pályázaton nyertes nonprofit szervezetek honlapjának minőségét is garantálják.

Suhajda Gábor, a képzés vezetője szerint külön öröm, hogy a jövő frontend fejlesztőinek képzésén túl segíteni tudnak olyan nonprofit szervezeteknek, melyeknek ezen lehetőség hiányában gondot okozna egy színvonalas weblapot saját forrásból megvalósítani vagy szűkös kereteiket a fejlesztésre fordítani. A munka a hallgatóknak is előnyös, mert a projektek révén valódi feladatokon gyakorolhatják a képzésen tanultakat.

A MOME CODE projekt keretein belül az asztali és a mobil eszközökön is jól működő egyoldalas honlapokat, vagy néhány egyszerűbb aloldallal rendelkező statikus, keresőbarát honlapot készítenek. A pályázatra ezen az oldalon lehet jelentkezni, március 31-ig.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!