szerző:
hvg.hu

A Századvég egyik vezetője a szekrényből először kirepülő molylepkéhez hasonlította a veszprémi választásokon végül mégsem induló Török Gábort politikai elemzőt.

G. Fodor Gábornak, a Századvég egyik vezetőjének Török Gábor politikai elemző veszprémi választásokon való indulásáról, majd nem indulásáról ugrott be egy anekdota, amit meg is osztott blogján.

"Van itt egy anekdota. Amikor a kis molylepke először repül ki a szekrényből, visszatérve az öreg lepke megkérdezi tőle: 'Hogy érezted magad kint fiam?' A kis molylepke így felelt: 'Nagyon örültek nekem. Mindenki tapsolt.'" – írta G. Fodor, aki egyébként a Corvinus Egyetem társadalomtudományi karán kollégája Török Gábornak.

©

Mint arról beszámoltunk: Török a Facebookon jelentette be csütörtökön, hogy tervei ellenére mégsem indul el a veszprémi időközi választáson Navracsics Tibor EU-biztos helyéért, bár meglepően sokan támogatták az ötletet. Visszalépését már nem teszi függővé Simicska Lajos indulásától. A döntést azzal magyarázta, hogy Simicska Lajos indulási szándékának váratlan bejelentésével ez a kampány nem Veszprémről, de még csak nem is a kormány és az ellenzék átlátható, kívülről is megítélhető viszonyáról szól majd.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!