A hekk örök – hogyan tervez most egy balatoni büfés?

A vidéki élet újraindításának apropóján beszélgettünk egy kenesei vendéglátóssal.

  • Oroszi Babett Oroszi Babett
A hekk örök – hogyan tervez most egy balatoni büfés?

Vegyes érzéseim vannak az újranyitást illetően

– ad diplomatikus választ a HVG érdeklődésére egy balatonkenesei büfét üzemeltető vállalkozó, Boor Ádám. „Örömteli, hogy lehet majd dolgozni, de nehéz úgy felkészülni, hogy nem tudod, mi lesz holnap. Csütörtökön bejelentették, hogy hétfőn vidéken visszaáll a rend, de közben zárójelesen megjegyezték, hogy ez bármikor módosulhat” – fejti ki.

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Budapesten is kitart a jó minőség mellett Wolfgang Puck és fia, Byron Lazaroff-Puck – deklaráltan meg is kérik az árát. A világ egyik legismertebb séfje ma is töretlenül aktív a globális étteremhálózatának ügyeiben, de a Spago éttermeket már fiára bízza. Apát és fiát a menü összeállításáról, az öröklés terhéről, egymással való viszonyukról és arról is kérdeztük, milyen kést használnak. Arról is szó esett, hogy miben erősek a budapesti piacok.