"Ha valaki gyorsan szeretne haladni, utazzon egyedül, ha viszont messzire, akkor mindig társaságban"

A nagyvállalatok számára elérhető energiahatékonysági, fejlesztési és fenntarthatósági lehetőségekről és beruházásokról Tóth Zoltánnal, az E.ON Hungária vállalatcsoport egyedi ügyfél és települési megoldások értékesítési vezetőjével beszélgettünk a közelgő E.ON Horizon Meetup rendezvény apropóján.

  • E.ON E.ON

Az adás a HVG BrandTalks csatornáján:

Van egy közkeletű bölcselet, amely szerint, ha valaki gyorsan szeretne haladni, utazzon egyedül, ha viszont messzire, akkor mindig társaságban. Igaz ez az üzleti életre is, ahol a jó kapcsolatok, a megfelelően inspiratív közeg sokkal távolabbra vihet egy-egy vállalkozást.

Stratégiai kérdés, hogy a vállalatok, döntéshozók, törvényalkotók milyennek képzelik és milyenre formálják ezt a jövőt. A párbeszédre alkalmat teremteni, közös gondolkodásra hívni az üzleti szereplőket alapvető fontosságú lehet a jövőben.

Az E.ON Horizon Meetup-on a hazai üzleti világ képviselői mellett a szabályozásban érdekelt döntéshozók, valamint a jövőt fürkésző kutatók találkozása ad apropót a kapcsolati háló bővítése mellett megismerni a piaci mozgásokat.

Az adás a HVG BrandLab YouTube-csatornáján is elérhető:

A közös jövőnk a megújuló energia köré szerveződik

Van egy közkeletű bölcselet, amely szerint, ha valaki gyorsan szeretne haladni, utazzon egyedül, ha viszont messzire, akkor mindig társaságban. Igaz ez az üzleti életre is, ahol a jó kapcsolatok, a megfelelően inspiratív közeg sokkal távolabbra vihet egy-egy vállalkozást.

A tartalom az E.ON Hungária vállalatcsoport megbízásából, a HVG Brandlab produkciójában készült. Az adás létrehozásában a HVG hetilap és a hvg.hu szerkesztősége nem vett részt.

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Tíz évbe telt, mire rájöttünk, hogyan lehet tökéletes a bécsi szelet – Wolfgang Puck és fia a HVG-nek

Budapesten is kitart a jó minőség mellett Wolfgang Puck és fia, Byron Lazaroff-Puck – deklaráltan meg is kérik az árát. A világ egyik legismertebb séfje ma is töretlenül aktív a globális étteremhálózatának ügyeiben, de a Spago éttermeket már fiára bízza. Apát és fiát a menü összeállításáról, az öröklés terhéről, egymással való viszonyukról és arról is kérdeztük, milyen kést használnak. Arról is szó esett, hogy miben erősek a budapesti piacok.