#brandlab

Magyar Telekom Nyrt.

Hogyan szélesedett világlátásunk az elmúlt egy év alatt?

Bár nehéz éven vagyunk túl, az elmúlt időszak bezártsága, a sok kellemetlenség mellett, nem kizárólag negatív hatással volt ránk. Egyesek megtanultak főzni, elkezdtek komolyan sportolni, mások pedig az eddig elmaradt könyvélményeiket pótolták, de olyanok is voltak, akik egy új nyelv elsajátításába kezdtek bele. Cikkünkben azt mutatjuk be, milyen pozitív hozadékai lettek a koronavírus-járvány okozta kényszerű otthon maradásnak.

Üdülés Ausztriában

Öt plusz egy ok, amiért Linzet mindenképpen látni kell

Linz kétarcú: egyszerre találjunk meg a nyugalmat és a pezsgést a városban. A Duna-part igazi feltöltődést nyújt, a főtéren a kávézók teraszain pihenhetünk meg, hogy aztán újult erővel vágjunk neki a sétának. Ezen a nyáron érdemes minél közelebbi úti célokat felkeresni, és olyan városba ellátogatni, ami eddig kimaradt. Linz tökéletes választás, irány Ausztria!

WWF Magyarország

Az árterek helyreállítása az élhető jövő egyik fontos kérdése

A WWF Magyarország egyik, jelenleg is zajló projektje, a Danube Floodplain célja az árvízkockázat csökkentése az árterületek helyreállításával a Duna és mellékfolyói mentén, ami egyúttal az ökológiai állapotot is javítja, valamint új gazdálkodási lehetőségeknek nyit teret. Ahhoz, hogy megértsük, miért előnyös ez a projekt több ágazat számára is, érdemes megismerni az ökoszisztéma-szolgáltatások keretrendszerét.

KUKA

De ki vigyáz a robotokra?

Az elmúlt tíz évben Magyarországon is egyre több és egyre kisebb cégek nyitnak az automatizált gyártás felé, a legkülönbözőbb iparágakban. De mire kell ügyelni robotválasztás előtt? Honnan tudom, hogy készen áll a cégem a robotokra? Milyen robotok vannak egyáltalán, és mit tudnak? És főleg, mi az a kobot?

Duna Terasz Grande

Zöld otthon a nagyvárosban: élettér a tetőn, privát kert a lakáshoz

Természetközeli, mégis városi élettér - ez lett a modern, környezettudatos váróslakók legfőbb igénye lakásvásárláskor. A lakói és az építészeti igény a rozsdaövezetek újjáélesztésével találkozhat, amelynek eredményeképp az egész városra hatással lévő projektek valósulhatnak meg. Az egyik ilyen éppen Budapest XIII. kerületében, a főváros egyik legzöldebb Duna-parti lokációjában, a Foka-öböl közelében zajlik.

SPAR Magyarország

Így alakultak át vásárlási szokásaink harminc év alatt

Az elmúlt évtizedek során jelentősen átalakultak bevásárlási szokásaink, köszönhetően annak is, hogy a boltok polcain ma már a kínálat is sokkal szerteágazóbb, és szinte minden igényt kielégít. Egy harminc éve rendszeresen vásárlótól kérdeztük meg, hogyan változott az évek alatt a bevásárlás.

OTP Alapkezelő

Kockázati befektetések: merre induljunk el a részvénypiacon?

A koronavírus-válság okán sok elemzés foglalkozik a részvénypiacok lehetséges jövőjével, a kilátásokkal. Az OTP Trend Alap viszont más utat választ: egyedi részvénykiválasztást támogató modellje segítségével kevésbé nyilvánvaló, a megatrendek árnyékában megjelenő lehetőségeket is meg tud találni. Cikkünkből kiderül, melyek most a legforróbb részvénypiaci trendek.

Allianz Hungária Zrt.

Mit tegyünk, ha megtörtént a legrosszabb?

Időről időre megtörténik a baj, és koccanunk, ütközünk autónkkal. Mit teszünk, vagy mit tettünk mi ezekben a helyzetekben? A nagy ijedtség után hogyan álltunk neki, hogy megpróbáljuk megoldani azt, amit egy ilyen helyzetben fontos és mindenképpen érdemes?

Raben Group

Fenntarthatóság, amivel vissza lehet fogni az emberek mohóságát

Több értelemben is túlhasználjuk bolygónkat, márpedig a gazdasági és társadalmi prosperáláshoz az emberi mohóság visszaszorítására, fenntartható fejlődésre van szükség. De mit jelent ez a gyakorlatban, és hogyan lehet jól hangzó, de üres ígéret helyett a vállalati stratégia szerves része?

Üdülés Ausztriában

Ha itthon már minden túraútvonalat kipipált, akkor nézze meg, mi van a szomszédban

A koronavírus-járvány alatt soha nem látott divatja lett a természethez való nagy visszatérésnek. Idősek, fiatalok egyaránt az erdőbe jártak "fürdőzni", és rendkívül hamar rá is szoktak. Mostanra viszont a járványhelyzet enyhült, így lehet az országhatáron kívül is újabb kihívásokat keresni. Természetesen érdemes a közelben maradni, Stájerország például kiváló célpont lehet, ha – a szó legszorosabb értelémében – frissítő élményekre vágyik. A család vagy egy baráti társaság minden tagja megtalálja az igazi szórakozást, legyen szó kulturális és gasztronómiai élményekről, egy biciklis kirándulásról – a kristálytiszta osztrák tavak érintésével – vagy a túraútvonalak felfedezéséről.

1 2 3 4 5 6 7
52
Majdnem megölt egy férfit a zuglói buszpályaudvaron, mert nem adott neki cigit

Majdnem megölt egy férfit a zuglói buszpályaudvaron, mert nem adott neki cigit

Rögtön két filmet is forgat a freeSZFE diákjaival Hajdu Szabolcs, állami támogatás nélkül

Rögtön két filmet is forgat a freeSZFE diákjaival Hajdu Szabolcs, állami támogatás nélkül

Petry az ügyvédjével közölte, maradni akar a Herthánál, a klub hallani sem akar róla

Petry az ügyvédjével közölte, maradni akar a Herthánál, a klub hallani sem akar róla

Ismét adathalász csalók miatt figyelmeztet a rendőrség

Ismét adathalász csalók miatt figyelmeztet a rendőrség

Princetoni professzor: Magyarország felszámolta a demokráciát, de nem fasiszta

Princetoni professzor: Magyarország felszámolta a demokráciát, de nem fasiszta

A kötelező olvasmányok listáját is át kell írni a melegellenestörvény után?

A kötelező olvasmányok listáját is át kell írni a melegellenestörvény után?

Elhunyt 4 beteg, 113 új fertőzöttet azonosítottak

Elhunyt 4 beteg, 113 új fertőzöttet azonosítottak

Nemzetközi sztár is érkezik az idei EFOTT-ra

Nemzetközi sztár is érkezik az idei EFOTT-ra

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával