Tetszett a cikk?

2010. június 1-jétől Oros Attila (39) tölti be a BMW Magyarország marketingvezetői pozícióját. A területet korábban az ügyvezető, Henning Putzke felügyelte.

Az új vezető tizennégy év szakmai tapasztalattal érkezett a BMW magyarországi leányvállalatához, korábban a Defend járműbiztonsági cégcsoport magyarországi ügyvezetőjeként dolgozott, azelőtt pedig a Citroën Hungária marketing igazgatói pozicíóját töltötte be. A szakember ezt megelőzően a Citroën párizsi központjában dolgozott négy évig, ahol többek között az osztrák és svájci piac kereskedelmi és marketing koordinátoraként szerzett iparági tapasztalatokat.

Oros Attila a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdászként, majd tanulmányait Párizsban, a Copernic kereskedelmi iskolában folytatta.
A szakember folyékonyan beszél franciául és angolul, szabadidejét pedig legszívesebben családjával, feleségével és három gyermekével tölti.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Két új rendőrkapitány Veszprém megyében

Két rendőrkapitányság élén történt személyi változás Veszprém megyében. Erről dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány az érintett kapitányságokat állománygyűlésen tájékoztatta, illetve beiktatta hivatalukba az új vezetőket - adta hírül a police.hu.

hvg.hu Autó

Magyar igazgató a GM-motorgyár élén

2010. január elsejével Solt Tamás személyében ismét magyar gyárigazgatót neveztek ki a General Motors Powertrain-Magyarország Kft. élére.

hvg.hu Autó

Új kereskedelmi vezető a BMW-nél

November 1-jétől Bócsa Barnabás (38) a BMW Magyarország Kft. kereskedelmi vezetője. A poziciót eddig az ügyvezető, Henning Putzke töltötte be, így Bócsa Barnabás az első magyar munkatárs, aki a posztot betölti a cég 2004-es megalakulása óta.

Autó

Új igazgató a Peugeot élén

Április 2-től Vincent Rambaud személyében új igazgató kerül a Peugeot élére. Az újonnan kinevezett igazgató Jean-Marc Gales, a PSA márkaigazgatójának irányítása alatt végzi munkáját. Az 51 éves Vincent Rambaud korábban a latin-amerikai térség igazgatója volt a PSA Peugeot Citroën csoporton belül.

Autó

Új vezető az európai Toyota élén

A Toyota június 24-i hatállyal Didier Leroyt nevezte ki a Toyota Motor Europe (TME) elnökének. Didier Leroy felügyeli majd a Toyota összes európai tevékenységét, beleértve a gyártást, tervezést, értékesítést és marketinget is. Emellett megtartja a Toyota Motor Corporation szervezetén belüli jelenlegi feladatköreit is, mint managing officer és európai minőségbiztosítási vezető. Didier Leroy Tadashi Arashima helyét veszi át, aki visszavonul jelenlegi beosztásaiból.

hvg.hu Autó

Citroën-igazgató lett a Hyundai volt vezetője

2009. november 25-étől Tüttő Lászlót nevezték ki a Citroën Hungária újonnan alakult, vállalati értékesítésért felelős igazgatóságának élére. Az új igazgatóság a Citroën márka 2009 februárjában meghirdetett megújulási programjának megfelelően jött létre.

hvg.hu Autó

Új vezető a hazai LeasePlan élén

A több mint egy évtizedes vállalaton belül megszerzett tapasztalattal rendelkező Roelof Hansman vette át a LeasePlan Hungária irányítását február elejétől.

hvg.hu Autó

Kapható a Prémium Autó Plusz 2010

Megjelent, az újságosoknál kapható és a kiadóban megrendelhető a HVG Online Szakmai Kiadványok lapcsalád legújabb tagja, a Prémium Autó Plusz 2010. Ebben a szerzők ismét arra vállalkoztak, hogy bemutassák, értékeljék a magyar prémium autós piacot.

hvg.hu Autó

Idő előtti vezetőváltás a kecskeméti Mercedes-gyár élén

Frank Klein veszi át a mai naptól az új kecskeméti személygépkocsigyártó-üzem felépítésének irányítását, valamint a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető posztját. Michael Frieß, a gyár korábbi vezetője az előkészítő és tervezési szakasz lezárása után személyes okok miatt kérte áthelyezését.