szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mint a legyek, úgy hullanak az autók az A371-es nagy-britanniai főútvonal egyik veszélyes részén, Evercreech-ben. A falucska egyik családi háza előtt a múlt hétvégén 12 óra leforgása alatt nem kevesebb, mint öt baleset történt.

Nagy-Britannia legveszélyesebb hajlata: a The Sun című bulvárlap így nevezi az ominózus helyet, az A371-es egyik részét, ahol egy család már szinte rettegésben él az állandó balesetek miatt.

A családfő, Steve Cobbin tájékoztatása szerint a múlt vasárnap különösen kritikus volt: kora este egy nő törte össze az autóját előttük, majd néhány órával később egy másik fiatal nő veszítette el az uralmát autója felett. A kocsi eltrafálta Cobbin szomszédjának járművét és náluk, az udvaron, a ház ajtaja előtt kötött ki: a nőt a tűzoltók vágták ki a roncsból és a helyszínről kórházba kellett szállítani.

Evercreech
©

Másnap reggel Cobbinék otthona előtt újabb három baleset történt, de az 53 éves tanár szerint lassan eljutnak odáig, hogy már semmin nem lepődnek meg: „Az utóbbi néhány évben négy autó landolt a kertünkben, egy busz a házunk falának csapódott és egy söröshordókat szállító teherautó rakománya is nálunk kötött ki. Már inkább nem is megyünk ki a kertbe” – mondta a férfi.

A helyi közlekedési hatóság a múlt vasárnapi balesetsorozat után helyszíni szemlét tartott, de a beszámoló szerint nem találtak ’úthibát’ vagy ’szokatlan körülményeket’.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyobb sebességre kapcsol a Google, 400 új játék jön a Stadiára

Nagyobb sebességre kapcsol a Google, 400 új játék jön a Stadiára

Népszava: Egy iskolát már be kellett zárni a tanárok tesztelése nyomán

Népszava: Egy iskolát már be kellett zárni a tanárok tesztelése nyomán

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt

15 százalékkal nőtt a halálozások száma, és nem csak a járvány miatt