szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szervizben lévő autó sofőrje a tesztkör alatt viselkedett igen gyanúsan.

Egy kaliforniai autótulajdonos azzal vádolja a Palo Altoban található Audi márkaszerviz egyik szerviztechnikusát, hogy "tiltott anyagot" fogyasztott az autójában, ami valószínűleg kokain volt, ráadásul többször is a megengedett sebesség felett száguldozott a kocsijával.

A Carrera Chris YouTube-csatornáján megjelent videó leírása szerint az Audi alkalmazottja a város utcáin a megengedett sebesség kétszeresével száguldozott, miközben az egyik mellékutcában megállt, hogy valamilyen tiltott anyagot vegyen magához. A férfi szerint valószínűleg kokainról lehetett szó, mert a kocsi egyik ülésén fehér por nyomait találta meg.

A Carscoops beszámolója szerint azért hozta nyilvánosságra a felvételt, mert bár az ügyben kereste az Audit is, nem kapott választ a felvetéseire. Bár a tulajdonos fedélzeti kamerája az esetet nem rögzítette, az ugyanis az utastérben, a volán mögött ülve történt, a hangok alapján gyanús, hogy valóban kokainfogyasztásról lehet szó, amit tovább erősít a szerviztechnikus kommentárja.

Az Audi nem sokkal később közleményben jelezte, sajnálják az esetet, és megígérték, kivizsgálják az ügyet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bíróságra ért a Klubrádió Médiatanács ellen indított keresete

Bíróságra ért a Klubrádió Médiatanács ellen indított keresete

Követte a GPS-t, szántóföldön ragadt egy autós Gödöllőnél

Követte a GPS-t, szántóföldön ragadt egy autós Gödöllőnél

Fogyatékkal élőket és időseket rabolt ki a magyar férfi, Németországban fogták el

Fogyatékkal élőket és időseket rabolt ki a magyar férfi, Németországban fogták el