szerző:
hvg.hu

A jövő évi Forma–1-es autók külcsínje egy dologban mindenképpen jelentősen el fog térni az idei modellekétől.

Az FIA a nyár közepén döntött arról, hogy a Forma–1-ben 2018-tól kötelező lesz a Halo használata. Magyarul minden csapatnak fel kell szerelnie az autójára egy fejvédő megoldást, mely hatékonyan javíthat a pilóták biztonságán, viszont a kocsik designjának nem igazán tesz jót.

Tízből kilenc csapat korábban egyébként a Halo ellen szavazott, ez azonban hatotta meg az FIA-t, tehát jövőre egészen biztosan átalakul az F1-torpedók külcsínje. Sean Bull már meg is álmodta, hogy körülbelül hogyan nézhetnek majd ki a 2018-as autók, és úgy tűnik, hogy talán nem is lesz olyan vészes a helyzet, már ami a designt illeti:

©

 

©
©
©
©
©
©
©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!