szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Faház került a bringaútra, el sem lehet mellette hajtani.

A Bringázz Sopron fényképét osztotta meg a Criticalmass a Facebookon, melyből az derült ki, hogy az úton áthaladó kerékpárút egyik végpontjára építették föl az egyik bódét a karácsonyi vásárban. Pont úgy, hogy amellett egyáltalán nem lehet elhaladni kerékpárral, legalábbis az arra kijelölt területen semmiképp sem. "Akkor most hivatalosan amnesztiát hirdettek az úttesten való bringázással szemben?" – teszi fel a kérdést Facebookján a Bringázz Sopron.

A posztból az is kiderül, a rendezvény szervezői azóta elnézést kérnek, azt mondják, ez csak egy ideiglenes állapot. A napokban, vagy legkésőbb a hétvégén arrébb helyezik az ominózus faházat, ígérik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!