szerző:
hvg.hu

A Változást akarunk Gyöngyösön elnevezésű csoport tagjai a Gyöngyöspatára vezető, kátyúkkal teletűzdelt útszakaszon demonstráltak így.

A HírTV tudósítása szerint a civilek a kormánypártok és a megyei önkormányzat propagandaanyagaival tömték be az egyik tátongó lyukat. A csoport egyik tagja Béres Tibor Horváth Lászlóról, a térség fideszes parlamenti képviselőjéről azt mondta:

Krumplis zsákot láttuk a kampányanyagba cipelni, meg oly sok jót tett a környékkel, látszik, hogy segít nekünk itt a kátyúzásban.

Horváth egy papírfigura képében a mostani akción is megjelent és az is kiderült, hogy az egyik tiltakozó autójában 100 ezres kárt tett egy kátyú.

Ha a megyébe már, több mint 2,5 milliárdért Egerben stadiont építenek, akkor mi, adófizetők, megérdemeljük, hogy az emberek biztonságosan tudjanak közlekedni – mondta Szilveszter Péterné.

A kátyúzást követően kipróbálták művüket, de végül összeszedték a szóróanyagokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!