szerző:
hvg.hu

A sofőr ezúttal az üzemanyag-tankolás abszolút egyedi módját választotta, mutatjuk.

Amikor a benzinkútra érünk, adott esetben elbizonytalanodhatunk, hogy az autónk melyik oldalán van az üzemanyag betöltéséhez használatos nyílás. Ez főleg akkor fordulhat elő, ha éppen kölcsönautóval közlekedünk, bár megjegyzendő, hogy a modern autónk műszerfalán ilyen esetben sokat segíthet egy apró háromszög, ami megmutatja, hogy melyik oldalról érdemes közelíteni a töltőoszlopot.

Az alábbi fotón szereplő autós vagy nem figyelte ezt a jelzést, vagy a sor miatt inkább egy olyan töltőoszlopot választott, melyről a kocsijával ellentétes oldalon lehet üzemanyagot vételezni. Ezzel még nem is lenne baj, hiszen a vezeték általában elég hosszú szokott lenni az ellentétes oldali tankoláshoz, az viszont már kérdéseket vethet fel, hogy a tankoláshoz ezúttal miért kellett az utastéren keresztül átvezetni az üzemanyagtöltő vezetéket?

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!