szerző:
hvg.hu

Túl gyorsan hajtott a sofőr a vizes aszfalton, és amikor a kocsi megcsúszott, már nem tudott korrigálni.

Az ember azt gondolná, hogy már unásig hajtogatott evidencia, hogy mindig az útviszonyoknak megfelelő vezetési stílust válasszunk. Mégis időről időre bebizonyosodik, vannak olyan sofőrök, akiknek ezt nem lehet elégszer elmondani. Most épp egy thaiföldi autós járt pórul.

Az alábbi videót a Songkhla nevű település egyik házának biztonsági kamerája vette fel. Elsőre semmi érdekes, a képen a házelőt látni, miközben csendesen esik az eső. Aztán egyszer csak megérkezik az SUV.

Mint kiderült, a sofőr a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, majd amkor a vizes aszfalton megcsúszott az autó, elvesztette irányítását a kocsi felett. A jármű megcsúszott, majd egyenesen a ház oldalába csapódott.

Szerencsére az incidensben csak a sofőr sérült meg, és ő is kisebb horzsolásokkal úszta meg a balesetet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!