szerző:
hvg.hu

A jelentőségteljes megjelenésű jármű bevezetése elkezdődött, itt az első olyan filmes ajánló, amely a típus karakterét hivatott felépíteni.

A márka sportos, nagy autójához egy olyan reklámhadjáratot indítanak, amelyben öt film fog megjelenni, egyre többet mutatva az Audi Q8-asból.

A kampányt május 21-én indítják, most az első filmecske megérkezett – tulajdonképpen az előzetes előzetese – amelyben Sandra és Quentin, két extravagáns főszereplő lesz az, akik valamilyen akciódús sztorin keresztül eljutnak az Audi bemutatásáig.

Amit a kocsiról egyébként konkrétan is tudni lehet, hogy a Audi Q7-es fölé érkező Q8-ast a cég pozsonyi üzemében gyártják majd. A közvetlen vetélytársai a Mercedes GLE és persze a BMW X6. Ellentétben a két nagy konkurenssel, az elég szögletes karakterű Audi-dizájn kétségkívül jelentősen eltérő lesz tőlük.

A korábban bemutatott Q8-as koncepcióban egy 3.0 literes TFSI motor volt, egy elektromotorral (e-tron válozat), amelyek együttes teljesítménye elérte a 300 kW-ot, míg nyomaték-oldalon 700 Nm állt rendelkezésre maximálisan. Persze egy ilyen sportos óriásnál nem maradhat el egy igazán komoly dízelmotor sem, így a nyolchengeres, SQ7-ben használt 435 lóerős motor is biztosan feltűnik majd ebben a modellben is.

Kicsi a BMW X5? Nyugalom, a gigantikus X7-es 20 centivel hosszabb

Friss információk érkeztek a hamarosan hivatalosan is bemutatkozó gigantikus új SUV-val kapcsolatban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!