szerző:
hvg.hu

Erre a márkajelzésre mostantól egész biztosan egy picit máshogy fog tekinteni.

Az alábbi márkaemblémával világszerte, így többek közt hazánkban is igen gyakran lehet találkozni az utakon:

©

Igen, ez nem más, mint a Hyundai márkajelzése, ami ugyebár egy jobbra dőlő H karaktert, vagyis a cégnév kezdőbetűjét mintázza. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy a dél-koreai gyártó emblémájának ennél mélyebb tartalma is van.

A Hyundai jel a hivatalos magyarázat szerint ugyanis két embert szimbolizál, akik éppen kezet fognak egymással. Az egyik személy a céget, a másik pedig a vásárlót jelképezi.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!