szerző:
hvg.hu

Ilyen az, amikor az autó és a benne ülők egyszerre esnek át egy kisebb tisztítókúrán.

A kis kétszemélyes Smart a városi közlekedés üde színfoltja, melyből a 2000-es évek elején készült egy igen limitált különleges sorozat. A keresztségben Smart Crossblade nevet kapott kivitel érdekessége, hogy nemcsak teteje, hanem még szélvédője és normál ajtajai sincsenek.

A mindössze 2 ezres mennyiségben készült abszolút nyitott autó egyik példányával most felkerestek egy gépi autómosót. A sofőr és utasa az alkalomhoz illő öltözékben, fürdőruhában ült kocsiba, a forgókeféktől, illetve a víztől pedig könnyűbúvár-felszereléssel védték magukat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!