szerző:
hvg.hu

Nagy favorit itthon a Vitara, amelynek most jön a frissítése.

A magyar X-Tomi újabb műve suhant keresztül a nemzetközi autósportálokon is. A virtuáldizjáner fogta és lecsapta az új esztergomi autó tetejét, amolyan Range Rover Evoque Convertible módjára.

Meg kell mondani, nem is néz ki rosszul így sem a megújult szabadidő-autó, még ha az értelme nem is túl sok egy ilyen típusnak.

©

Mindenesetre a klasszikus Vitarából egyébként volt olyan változat, amelynek nyitható volt a teteje, akár vászon, akár műanyag tetővel is lehetett kapni. Amerikai változata Geo Tracker néven futott a kilencvenes években.

X-Tomi megcsinálta az S-Cross nyitott tetős változatát is, és azt is meg kell említeni, hogy pickupként is elképzelte a Suzuki Vitarát.

©

Két fontos szempontból is változik a Suzuki Vitara

Jön a modellfrissítés, eltűnnek a szívómotorok, csak turbós változatok lesznek az esztergomi szabadidő-autóban. És úgy tűnik, a dízel változattól is elbúcsúzhatunk.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!