szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig teljesen ingyenes volt itt a parkolás, most jön a tesztüzem és aztán a fizetős működés.

Az EuroCenter bejelentette, hogy a területén március 5-től fizetőssé válik a 3 órát meghaladó parkolás. A 4. órától számítva a parkolás díja óránként 700 forint. Ez igen magas összeg, ami vélhetően máshova tereli majd azokat az autósokat, akik eddig úgymond P+R parkolóként használták az óbudai bevásárlóközpontot.

Az EuroCenterben február 26. és március 4. között a sorompók tesztüzemmódban fognak működni, ebben az időszakban a parkolásért még nem kell fizetni.

Az Arena Mallban 2018 őszétől lett fizetős a parkolás. Itt az első 3 óra ingyenes, a 4. órától pedig megkezdett óránként 300 forintot kell fizetni.

A Westendben 7:00 és 10:00 között ingyenes a parkolás, amúgy pedig 380 forint az óradíj. A Mammutban óránként 350 forint a parkolás. Az Árkád parkolójának használata az első 2 órában ingyenes, ezt követően minden megkezdett óra 200 forint.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!