MTI Sport

Szeptember 29-én lép újra szorítóba Madár

Szeptember 29-én lép ismét kötelek közé Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú ökölvívó világbajnok. A 38 éves magyar sportoló az egyesült államokbeli Mashantucket városában találkozik a malawi Isaac Chilembával – közölte csütörtökön a sportoló menedzsmentje.

hvg.hu Sport

Erdei Zsoltot legyávázták

A korábbi hírek szerint felmerült egy Erdei Zsolt - Jean Pascal bokszmérkőzés lehetősége, amire a kanadai bokszoló eredeti ellenfele, az ukrán Ismayl Sillakh menedzsere a sajtóban nekiesett a két másik ökölvívónak - írja a monokli.com.

hvg.hu Sport

Tavoris Cloud keményen beszólt Erdeinek

Nem hisz Erdei Zsolt kézsérülésében Tavoris Cloud, akivel 2011. december 31-én kellett volna megmérkőznie egy szilveszteri gálán, a meccs azonban Madár sérülése miatt elmaradt.

hvg.hu Sport

Katartikus pillanatok: 2011 legfontosabb magyar sportsikerei

2011 a magyar sport szempontjából sikeres év volt, ami már csak azért is fontos, mert fél év múlva olimpia lesz Londonban. Idén mindent megnyert legjobb tornászunk, Berki Krisztián, úszóink és kajak-kenusaink fontos érmekkel és kvótákkal igazolták klasszisukat, de férfi vízilabdásaink is időnként szemkápráztató játékkal bizonyították, hogy három olimpiai arany után jó esély van a negyedikre is. Az év legfontosabb magyar sportsikerei, videóval.

Vincze Szabolcs Sport

"Nem akarok mindenáron újra ringbe lépni" - interjú a világbajnok Balzsay Károllyal

Balzsay Károly 2009-ben megszerzett, majd elveszített egy világbajnoki övet. Ekkor gondolkodott a visszavonuláson is, de aztán felállt, és szerzett egy másikat. Most, 32 évesen egy gerincsérv miatt mégis kétségessé vált profi karrierjének folytatása. Már a boksz utáni életét is tervezi, és mivel a profi bokszpiac az utóbbi időben beszűkült, szerinte most az amatőr boksz erősítésére kellene inkább összpontosítani, az Eb-re, a vébére és az olimpiára, és ezeken minél jobban szerepelni. A hvg.hu a WBA nagyközépúlyú világbajnokával beszélgetett.

MTI Sport

Ha Erdei nincs, szilveszteri gála sincs

A közvetítő Showtime csatorna nem fogadta el a sérült Erdei Zsolt helyetteseinek ajánlott ökölvívókat a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoka, Tavoris Cloud elleni címmérkőzésre, ezért nem rendezi meg a december 31-re tervezett anaheimi gáláját.

hvg.hu Sport

Megtalálták Erdei Zsolt sérülésének okát

Erdei Zsolt hétfőn sajtótájékoztatót tartott, ahol beszélt kézsérüléséről és a visszatérésről. A gyulladás okát vélhetően megtalálták, és nincs veszve semmi, a magyar bokszoló továbbra is Tavoris Cloudot akarja.

MTI Sport

Madár nem vonul vissza

Szó sincs visszavonulásról, továbbra is világbajnok akar lenni Erdei Zsolt - derült ki a magyar ökölvívó hétfői sajtótájékoztatóján, néhány nappal azután, hogy kézsérülése miatt kénytelen volt lemondani az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést.

hvg.hu Sport

Mi lesz most Madárral? Él-e az utolsó lehetőséggel Nadal?

A hétvége legnagyobb híre, hogy edzés közben megsérült a világbajnoki címmeccsére készülő Erdei Zsolt. Rafael Nadal most bebizonyíthatja, hogy valóban megérte-e az ATP-vb eltékozlása a Spanyolországban kétségkívül fontosabb Davis-kupáért. Feláll-e a Manchester United? Visszatér-e Rátgéber László? Mit és hol nézhetünk? Ez vár a sportrajongókra hétvégén.

hvg.hu Sport

"Ez óriási szívás!" - Erdei Zsolt a sérüléséről

Erdei Zsolt hivatalos közleményben jelezte, hogy valóban megsérült a keze, a felépülés 4-6 hetet vesz igánybe, ami lehetetlenné teszi a további edzést és a címmérkőzést. Menedzsmentje megoldást keres.

hvg.hu Sport

Madár már le is mondta a vb-meccset?

A Hamburger Abendblatt német lap értesülései szerint Erdei Zsolt edzés során szerzett kézsérülése olyan komoly, hogy a sportoló körülbelül 4-6 hetes pihenőre kényszerül, ami azt jelenti, hogy december 31-én nem tud kiállni az IBF félnehézsúlyú világbajnok Tavoris Cloud ellenében.

MTI/hvg.hu Sport

Madár megsérült, veszélyben a világbajnoki meccs

Veszélybe került Erdei Zsoltnak az amerikai Tavoris Cloud elleni félnehézsúlyú világbajnoki címmérkőzése, miután - a boxingscene.com internetes portál szerint - megsérült a jobb keze.

Vincze Szabolcs Sport

Erdei Zsolt megy, de nem búcsúzik: "tedd meg vagy halj meg!"

Erdei Zsolt vasárnap Amerikába utazik ahol december 31-én világbajnoki bokszmeccset vív eddigi legnevesebb ellenfelével, az IBF félnehézsúlyú címvédőjével, Tavoris Clouddal. A hvg.hu indulás előtt arról kérdezte, mit tud ellenfeléről, és tényleg vissza akar-e vonulni?

hvg.hu Sport

Erdei Zsolt mégsem vonul vissza

Erdei Zsolt a honlapján közzétett nyilatkozatában cáfolja, hogy a Tavoris Cloud elleni meccs után mindenképpen visszavonul, szerinte a hír csak egy félreértésen alapszik.

MTI Sport

Szilveszterkor lesz Madár csúcsmeccse

A kaliforniai Anaheimben rendezik meg december 31-én azt az ökölvívógálát, amelyen a tervek szerint Erdei Zsolt az amerikai Tavoris Cloud ellen lép majd szorítóba.

MTI Sport

Madár: "ez csúcsmeccs lesz"

Aláírt szerződése ugyan még nincs, ám Erdei Zsolt a szóbeli megállapodás alapján már a Showtime csatorna december 31-én sorra kerülő profi ökölvívógálájára készül, amelyen a címvédő amerikai Tavoris Clouddal mérkőzhet meg a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) félnehézsúlyú világbajnoki övéért.

1 2 3 4 5 6 7 8
Érzelmes beszédben búcsúzott a Honortól a Huawei alapítója

Érzelmes beszédben búcsúzott a Honortól a Huawei alapítója

Meghalt a klasszikus Star Wars Darth Vadere, Dave Prowse

Meghalt a klasszikus Star Wars Darth Vadere, Dave Prowse

Csodaszép drónfotók érkeztek a behavazott Mátráról

Csodaszép drónfotók érkeztek a behavazott Mátráról

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Kicsi iPhone sosem volt még ennyire jó: teszten az iPhone 12 mini

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

Nem igaz, hogy hat számot nem bírt eltalálni!

A címlapról ajánljuk
Még több hír a METRO támogatásával